18. veľtrh HoReCa v Belehrade

Populárny veľtrh HoReCa v Belehrade opäť spojil všetkých zo segmentu HoReCa, ktorý, ako už názov hovorí, zahŕňa hotely, reštaurácie a kaviarne. Veľtrh HoReCa otvára svoje dvere hotelierom, majiteľom reštaurácií a kaviarní, majiteľom dovolenkových domov a ponúka im možnosť stretnúť sa s najlepšími dodávateľmi v odvetví cestovného ruchu.

V priebehu štyroch dní sa veľtrh stal miestom, kde nájdete všetko, čo vám môže pomôcť zlepšiť kvalitu vášho turistického zariadenia, pomôcť pri vybavení alebo renovácii hotelových izieb, reštaurácií alebo kuchýň, pomôcť s interiérovým dizajnom apartmánov, atď. Bolo tam všetko, čo si dokážete predstaviť – od malého inventára, dekorácií a iných drobností až po nábytok, vybavenie a technologické riešenia. To samozrejme zahŕňa aj vybavenie na práčovňu.

Naši partneri zo Srbska sa zúčastnili ako vystavovatelia, preto sme ich navštívili, aby sme ich podporili v tohtoročnej prezentácii. Úspešne predstavili novú sadu práčky a sušičky LG Professional Titan, ktoré je možné umiestniť nad sebou. Mnohí noví, ale aj existujúci zákazníci využili túto príležitosť, aby videli nové zariadenia a porozprávali sa o budúcej spolupráci.

 

Bola to tiež vynikajúca príležitosť stretnúť sa s našimi milými obchodnými partnermi z Čiernej Hory a Kosova. Porozprávali sme sa v príjemnej atmosfére a vymenili si skúsenosti z rôznych trhov. Týmto spôsobom sme získali zaujímavé poznatky o nových regionálnych trendoch a vyvinuli nové perspektívy, ktoré nám pomôžu v našom budúcom podnikaní.

Toto skvelé stretnutie sme ukončili krátkou prehliadkou historického Belehradu a jednej z najvýznamnejších nových urbanistických oblastí v celej Európe – Belehradu na vode.

Vraciame sa s novými postrehmi a krásnymi spomienkami a tešíme sa na ďalšie stretnutie!