Trend “multihousingu“ viacúčelového bývania postupne dobýva trh v juhovýchodnej Európe.

Až do včera iba v televízií, a teraz aj v našom susedstve, Multihousing alebo práčovňa v bytovom dome je populárnym typom práčovne, ktorý si pamätáme z amerických filmov a seriálov.

Je to práčovňa, ktorú zdieľajú obyvatelia jedného alebo viacerých bytových domov. Prečo tento trend vstupuje na európsky trh? Je to skvelé riešenie v mnohých situáciách a toto sú len niektoré z nich.

Bytové domy

Spoločná práčovňa je ideálnou voľbou pre menšie bytové jednotky, ako sú garsónky. V tomto prípade práčky a sušičky pre domácnosť zaberajú veľa cenného miesta, a preto sú zdieľané práčovne tou najlepšou možnou voľbou.

Študentské domovy a internáty

Rovnako je to aj so študentskými domovmi. Menšie, spoločné priestory na pranie a sušenie bielizne sú ideálnym riešením pre jednotky, v ktorých jednoducho nie je žiadny ďalší priestor pre pracie a sušiace zariadenia.

Prestavané hotely

Hotely, ktoré boli prestavané na byty pre pracovníkov alebo študentov, tiež urobia správnu vec výberom spoločnej samoobslužnej práčovne. Jednoduché, pohodlné a nákladovo efektívne.

Obchodné priestory

Majitelia obchodných priestorov v obytných budovách, môžu prenajať priestor pre práčovne aj iným podnikateľom alebo majiteľom reťazcov práčovní. Prenášajú tak zodpovednosť a náklady na údržbu zariadení a delia sa s nimi o časť príjmov z práčovne.

Ak hľadáte cenovo dostupné a funkčné riešenie, v ktorom ani práčka, ani sušička nezaberajú priestor v bytoch a sú určené pre všetkých obyvateľov, spoločná samoobslužná práčovňa je presne to, čo potrebujete. Profesionálne práčky a sušičky LG sa dokonale prispôsobia vďaka svojmu flexibilnému dizajnu. Umiestnenie práčky a sušičky nad sebou, pripojenie k jednofázovému prúdu, extrémne tichá prevádzka, ktorá nevyrušuje obyvateľov, robí profesionálne produkty LG ideálnymi pre samoobslužné práčovne.

 

Ďalšou veľkou výhodou týchto zariadení je, že sa používajú rovnako ľahko ako práčky pre domácnosť, ale z hľadiska výkonu ich ďaleko prekonávajú.

Nemala by sa zanedbať ani rýchlosť: najdlhší program je dokonca dvakrát až trikrát rýchlejší ako ten pre domácnosti, čo znamená, že je možné 10 kilogramov bavlnenej bielizne vyprať len za hodinu a pol. Doba uschnutia pre rovnaké množstvo bielizne je iba jedna hodina. Ak k tomu dodáme, že profesionálna práčka dokáže prať až 8 hodín denne (čo je 60 kilogramov bielizne denne), ziskovosť a úspory sú vždy na strane profesionálnych spotrebičov.

A v neposlednom rade, ale nie menej dôležitá je hygiena.
Keďže zariadenia bude používať väčší počet ľudí, čistota a dezinfekcia sú jedným z dôležitých ukazovateľov.

Preto rýchly Clean Tub Cycle pred použitím a príslušenstvo, ako je ozónový generátor, ktorý dezinfikuje bubon pri každom praní, poskytujú každému používateľovi úplnú bezpečnosť a vynikajúcu hygienu.

S Bright World získate úspory, flexibilitu a prémiové profesionálne zariadenia LG. Ak potrebujete práčovňu v obytných budovách, kontaktujte nás – budete v skúsených rukách.