Licencovaná práčovňa LG

Prémiový koncept samoobslužnej práčovne, ktorá je vybavená pokročilými práčkami a poskytuje všetky potrebné riešenia pre úspešné otvorenie, vďaka čomu je najjednoduchšie začať podnikať.

Špičkový dizajn práčovne – exkluzívna značka a identita
Rozsiahla podpora a osvedčené postupy – od výberu správneho miesta a optimálneho vybavenia až po marketingovú a predajnú podporu
Otestovaný a osvedčený obchodný model – vyhnete sa všetkým začiatočníckym chybám

Jednoduché a nákladovo efektívne

S LG Smart Laundry Lounge je najjednoduchšie začať podnikať. Vďaka nášmu známemu konceptu vynikajúceho dizajnu je vaša práčovňa pripravená ihneď. Od farby stien, až po najlepšie práčky a fantastické marketingové riešenia.

Najmodernejšia práčovňa od LG je jednoduchá a nákladovo efektívna investícia – otvorenie a prevádzka si vyžadujú nízku počiatočnú investíciu a minimálnu pracovnú silu. Fixné náklady sú tiež obmedzené. Na druhej strane, takéto služby sú vždy potrebné – čo vám umožní rýchlejšiu návratnosť investícií.

Koncept licencovanej práčovne

Flexibilnejší obchodný model, ktorý sa najviac podobá franšíze. Rovnako ako s franšízou získate známu identitu značky spolu s osvedčenými a otestovanými postupmi, ktoré znížia obchodné riziko.

Výhodou tohto modelu je, že neplatíte vstupný poplatok ani licenčné poplatky, čo urýchli návratnosť investícií. Ako majiteľ svojej firmy máte tiež väčšiu kontrolu nad rozhodnutiami, ktoré nesúvisia s ochrannou známkou a uvedenými pravidlami a obmedzeniami používania značky.

Získate takmer všetky výhody franšízy bez jej nevýhod.

Prečo si vybrať LG SMART LAUNDRY LOUNGE

Osvedčený obchodný model
Prémiový dizajn práčovne
Moderné a spoľahlivé profesionálne vybavenie na pranie bielizne
Rozsiahla podpora pre váš projekt
Nie je potrebné školenie ani predchádzajúce skúsenosti
Neplatia sa žiadne vstupné poplatky ani licenčné poplatky
Nie je potrebný žiadny personál
Obchod s hotovosťou
Obmedzená investícia

“Profesionálne zariadenia LG odporúčam každému kvôli ich špičkovej kvalite a perfektnej práci. ”

Pani Jelena  Majiteľka licencovanej práčovne LG, Čierna Hora

Nová generácia inovačných a efektívnych zariadení na pranie bielizne

Doplnky a príslušenstvo

Ozónový generátor

Dezinfikujte bielizeň a práčku s každým cyklom. Skvelé riešenie pre samoobslužné práčovne, kde nemôžete kontrolovať hygienu zákazníkov.

Platobný systém

Výber poplatku za používanie strojov bez potreby zamestnať personál.

Vizuálna identita

Vizuálna identita LG Smart Laundry Lounge je presne definovaná. Logo, názov, farby a dizajn práčovne sú chránené výrobcom. V rámci licencie sa dodáva aj kniha štandardov spoločnosti LG.
Dostanete dokumenty pripravené na tlač (plagáty, návody na použitie a iné materiály), ktoré vyžaduje kniha štandardov spoločnosti LG.

3D vizualizácia

Chcete vedieť, ako bude vyzerať vaša práčovňa? Po odoslaní fotografií a rozmerov vášho priestoru náš tím odborníkov navrhne perfektné rozloženie, aby ste zo svojho priestoru vyťažili maximum z hľadiska pohodlia a výkonu. Dostanete 3D zobrazenie vašej práčovne prispôsobené vášmu priestoru so všetkými kľúčovými prvkami interiéru.

Podpora a osvedčené postupy

Rozsiahla podpora vám pomôže pri každom kroku pri otváraní vlastnej práčovne. Náš tím odborníkov vás prevedie výberom optimálneho miesta, vyberie najlepšie vybavenie pre váš priestor a pomôže vám s inštaláciou a údržbou zariadenia. Chápeme, že otvorenie novej firmy môže byť náročné, ale s naším osvedčeným obchodným modelom a osvedčenými postupmi vám poskytneme všetky nástroje, ktoré potrebujete na zabezpečenie úspechu. S našou podporou si môžete byť istí, že váš Smart Laundry Lounge bude pripravený na prácu v okamihu.