Prípadové štúdie

Naše profesionálne zariadenia na pranie bielizne sú súčasťou mnohých úspešných obchodných príbehov, od samoobslužných práčovní až po profesionálne práčovne. Svet úspechu v oblasti prania bielizne. Tu sa podelíme o príbehy ľudí z celého sveta, ktorí zažívajú úspechy v tomto biznise.

Vlastná práčovňa

Ranč Ramarin

Objavte, ako komerčné vybavenie LG vyriešilo problémy s práčkami na populárnej jazdeckej farme.

Materská škola IBM

Zabezpečenie vynikajúcej hygieny a rýchlosti s našimi práčkami v malej mestskej materskej škole. Prečítajte si o ich skúsenostiach v našom najnovšom príbehu o úspechu

Poľský futbalový klub Wieczysta Kraków

Poľský futbalový klub potreboval mať vždy k dispozícii čisté dresy, aby sa mohol sústrediť na hru. Prečítajte si, ako našli riešenie v zariadeniach LG Commercial.

Hasičský zbor Koprivnica

Zistite, ako hasiči vyriešili výzvy prania uniforiem výberom práčky LG Giant a generátora ozónu BW.

SIXL

Zistite, ako profesionálne vybavenie LG dokonale podporuje vynikajúce služby pri prenájme luxusných víl a apartmánov na Istrii a v Dalmácii.

Gordon Hill

Spoločnosť Gordon Hill prevádzkuje 40 apartmánov na prenájom. Prečítajte si viac o tom, ako zabezpečiť vynikajúcu hygienu bielizne s vybavením LG Professional.

Vily Zarka

Zistite, ako vybavenie LG Professional dokonale nadväzuje na vynikajúce služby luxusných víl v Grécku.

Belado residence

Luxusné turistické služby idú ruka v ruke s vynikajúcou hygienou bielizne. Prečítajte si skúsenosť z tohto apartmánového hotela s LG Commercial a nechajte sa inšpirovať na zvýšenie svojich štandardov.

Spring Harvest

Dozviete sa, ako Spring Harvest zvýšil bezchybnú čistotu svojich luxusných apartmánov pomocou profesionálneho vybavenia LG.

Erik The Red Guesthouse Iceland

Dozviete sa, ako penzión Erik The Red v Reykjavíku na Islande udržiava bezchybnú čistotu a efektivitu s profesionálnym vybavením LG, aj v náročných poveternostných podmienkach.

Samoobslužné práčovne

Vuglec Breg

Nová majiteľka práčovne si hľadala novú kariéru a našla ju v podnikaní s práčovňami. Prečítajte si jej podnikateľský príbeh a napíšte svoj vlastný s LG Commercial.

Práčovňa Koltrina

Majiteľka si našla novú cestu vo svojej kariére v práčovni. Objavte jej triumfálny príbeh a vytvorte si svoj vlastný s pomocou LG Commercial

Kemp Bijela Uvala

Práčovňa je dnes štandardom každého perspektívneho kempu. Prečítajte si skúsenosť z tohto kempu s vybavením LG Commercial a nechajte sa inšpirovať na zlepšenie vlastných štandardov.

The Laundry and Wine Bar

Majiteľ chcel ukázať, že pranie bielizne nemusí byť nudné. Prečítajte si, ako prišiel na tento skvelý nápad a predstavte si svoj vlastný s LG Commercial.

Licencovaná práčovňa - Smart Laundry Lounge

Smart Laundry Lounge Aténach

Podnikatelia, ktorí chceli investovať do nového podnikania a rozšíriť sa. Prečítajte si, ako sa rozhodli investovať do konceptu samoobslužnej práčovne Smart Laundry Lounge.

Satu Mare

Renomovaný podnikateľ bol na ceste za ďalším prelomovým obchodným príbehom vo svojom meste. Prečítajte si, ako úspešne obohatil svoje portfólio pomocou LG Laundry Lounge.

Smart Laundry Lounge Bacau

Podnikateľka si hľadala novú a vzrušujúcu, ale aj bezpečnú a spoľahlivú podnikateľskú príležitosť. Prečítajte si viac a zistite, ako dosiahla svoje sny.

Smart Laundry Lounge Podgorica

Pred šiestimi rokmi sa v Podgorici začal veľmi zvláštny príbeh. Prečítajte si, ako podnikateľka uviedla na trh prémiovú licencovanú práčovňu LG, ktorá dosiahla pozoruhodný úspech a rýchly rast.