S komerčným vybavením od LG ranč zvláda akékoľvek množstvo prádla s ľahkosťou.

Segment: Vlastná práčovňa
Typ podniku: Ranč s reštauráciou a kempom
Rok: 2022

O ranči Ramarin

Hit – destinácia a pravá oáza vidieckeho cestovného ruchu, ktorá dokazuje, že turizmus nie je len o mori a slnečných plážach – Ranč Ramarin.

Nádherná scenéria, vynikajúca strava, víno a široká škála aktivít od jazdy na koni, cyklistiky, rybolovu až po turistické lety nad regiónom Slavónia – toto je len časť bohatej ponuky, ktorá sa najlepšie opisuje ako „miesto pre aktívnu dovolenku v oáze pokoja“.

Výzvy: Rastúce požiadavky a nároky

Ranč bol založený v roku 2013 a získal svoje meno podľa troch detí vlastníka: Rea, Anja a Marin. Každý z nich je zodpovedný za konkrétnu časť ranča, a s pani Reou Samardžić sme sa porozprávali o tom, ako všetko začalo a ako sme sa rozhodli kontaktovať náš tím.

„Naša história začala s koňmi, ale rýchlo sa rozrástla do niečoho oveľa väčšieho. Počúvali sme želania našich hostí a rok čo rok sme na našom ranči predstavovali nové potešenia,“ prezrádza.

Dnes má ranč luxusne vybavené bungalovy, parkovisko pre kemping, hostel, reštauráciu s parketom na tanec, vináreň a krčmu. Preto sa stal obľúbenou destináciou pre rôzne oslavy a podujatia, ako sú svadby, narodeniny, bankety a teambuildingové aktivity.

Pani Rea zdieľa, ako sa im podarilo zvládnuť tieto výzvy:

“Skôr sme mali využívať externé práčovné služby, ale s nárastom počtu zariadení to už nefungovalo. Pracovné hodiny a dodací harmonogram komerčnej práčovne v blízkom meste spôsobili problémy pri našich organizačných úsilích, pretože sa snažíme poskytovať výnimočnú službu. Čisté prádlo musí byť k dispozícii kedykoľvek!”

Rea SamardžićManažérka ranču

Rea Samardžić

Riešenie: LG Commercial zvláda prádlo s ľahkosťou

Aby zvládli túto výzvu, pani Rea kontaktovala náš tím. Vysvetlila, že majú veľké množstvo zariadení, ktoré závisia od rýchleho a vysokokvalitného spracovania prádla. Na základe toho sme odporučili nasledujúcu kombináciu zariadení a vybavenia:

Dodané produkty:

Poskytované služby:

  • Inštalácia
  • Výučba používania

Prebudovali priestor na ranči na účely práčovne a opatrovateľka sa ujala zodpovednosti za pranie, sušenie a žehlenie. Aj keď nemala skúsenosti s práčovňou, adaptácia prebehla rýchlo vďaka komerčnému vybaveniu LG.
„Všetko je také jednoduché, že nevznikli žiadne ťažkosti.“ povedala pani Rea.

Výsledok: Žiadny stres s práčkou

Sú tiež nadšení z príslušenstva na práčovňu:

“Profesionálny žehlič BW prináša úžasné výsledky - a navyše s menším úsilím! Výhodou je, že môžete sedieť počas žehlenia.”

Rea SamardžićManažérka ranču

Rea Samardžić

„Okrem toho, keď prepustíte obrus cez neho, je umiestnený na sklápacom stole pod samotným žehličom, takže nie je potrebné neustále chodiť sem a tam.“ V tomto type dynamickej práce je to veľká výhoda,“ hovorí a dodáva:

“Profesionálna žehliaca doska BW je pre nás objav! Vďaka vakuu sa bielizeň nešmýka a parou dosahujeme dokonalé žehliace výsledky. Okrem toho, keďže často pereme košele pre zamestnancov, veľmi nám vyhovuje vyhrievaná rukávová doska, ktorá je súčasťou žehliacej dosky. Vďaka nej je žehlenie rukávov, ktoré inak môže byť obtiažne, oveľa jednoduchšie a praktickejšie.”

Rea SamardžićManažérka ranču

Rea Samardžić

„Rozhodnutie vybaviť našu práčovňu nám prinieslo veľkú úľavu. Už nemusíme byť závislí od externých služieb a teraz máme kontrolu nad kvalitou a dostupnosťou čistého prádla. Navyše už nepotrebujeme toľko bielizne ako predtým,“ uzatvára pani Rea.

Poskytnite najlepšiu službu pre svojich hostí a uľahčite si prácu s komerčným vybavením od LG. Kontaktujte nás ešte dnes!