Nový práčovňa LG v Grécku

Segment: LG licencovaná práčovňa – Smart Laundry Lounge
Typ podniku: Samoobslužná práčovňa
Rok: 2023

O LG Laundry Lounge v Aténach

Sieť práčovní LG Laundry Lounge neustále rastie!
Po tom, čo sa vlani v Aténach otvorila prvá práčovňa LG Laundry Lounge v Grécku, pokračuje táto medzinárodná úspešná história vo svojom získavaní obyvateľov a mnohých turistov v tejto krajine.
Nedávno tak Atény získali novú dizajnovú práčovňu. Rozprávali sme sa s Georgiom, naším gréckym partnerom, aby sme získali viac informácií o tejto úspešnej spolupráci.

Výzvy: Tolko nápadov, tak málo času

„Vlastníci sú podnikatelia, ktorí chceli investovať do nového podniku a rozšíriť sa. Myšlienka práčovne prišla prirodzene – otec jedného z nich pôsobil v tejto oblasti, takže v práčovňach neboli úplne neznámi,“ hovorí Georgios.

Avšak keďže sú veľmi zaneprázdnení svojimi ďalšími projektami, chceli nájsť celkové riešenie. A tak sa dostali do kontaktu s Georgiom.

“Hľadali niekoho, kto by ich podporil v obchodnom plánovaní, zariadeniach, ktoré by boli kompatibilné medzi sebou, hotové vo vizuálnej identite... Taktiež pre nich bolo dôležité vedieť, že vždy môžu počítať s technickou podporou a údržbou zariadení.”

Georgiospartner spoločnosti LG

Georgios

Hľadanie vhodného priestoru trvalo trochu dlhšie, ako dúfali. No keď ho nakoniec našli, všetko bolo pripravené už za dva mesiace a práce sa mohli začať!

Riešenie: LG Laundry Lounge – Komplexné riešenie

Dostali silné usmernenia ohľadom optimálneho využitia priestoru a usporiadania interiéru.
Dôkladná koordinácia prvkov v rámci priestoru je nevyhnutná pre to, aby LG Laundry Lounge mala svoj atraktívny a ľahko rozpoznateľný vzhľad, čo signalizuje používateľom, že sa nachádzajú na známom mieste, kde ich prádlo bude umývané a sušené v prvotriednych zariadeniach.

„Vlastníci boli osobitne nadšení 3D modelovaním priestoru a inštaláciou. Tu získali prvý dojem o tom, ako bude ich budúca práčovňa vyzerať, čo ešte viac podnietilo ich nadšenie pre nový podnikateľský projekt,“ hovorí Georgios.

Balík zariadení v tejto práčovni LG Laundry Lounge zahŕňa:

Dodané produkty:

Poskytované služby:

  • Vzdelávanie
  • 3D vizualizácia
  • Rozpočtové a finančné poradenstvo
  • Usmernenia pre interiérový dizajn

“Systém platby mincami sa ukázal ako vynikajúci výber, pretože je veľmi jednoduchý na používanie - tak pre klientov, ako aj pre majiteľov.”

Georgiospartner spoločnosti LG

Georgios

Výsledky: Prekračujú očakávania.

Hoci ubehlo len niekoľko mesiacov, výsledky prekročili všetky očakávania!

Používatelia milujú LG Laundry Lounge – či už sú to obyvatelia, študenti alebo turisti, ktorí navštevujú Atény počas celého roka.

„Páči sa im celý koncept – hovoria, že všetko vyzerá veľmi pekne a upravene, ale predovšetkým zariadenia sú ľahko použiteľné a výsledky prania a sušenia sú vynikajúce,“ hovorí Georgios.

 

Máte sen začať vlastnú samoobslužnú práčovňu? Staňte sa súčasťou rodiny LG Laundry Lounge a kontaktujte nás ešte dnes!