Profesionálna práčovňa LG pomáha pri rýchlom a efektívnom praní bielizne v materských školách

Segment: Vlastná práčovňa
Druh podnikania: Materská škola
Rok projektu: 2021.

O materskej škole IBM

Materská škola je prvým krokom na veľkej ceste, ktorá začína malými krokmi. Aby bolo toto dobrodružstvo pre najmenších príjemné a bezstarostné, je potrebné zabezpečiť čo najlepšie podmienky. Realizácia týchto podmienok prebieha „v zákulisí”, takže sú často považované za samozrejmosť. A medzi najdôležitejšie prvky v tomto procese patria práčovne.

Medzi nimi je aj materská škola IBM. Materská škola pozostáva z 9 oddelení a práčovňa zhromažďuje všetku bielizeň pod jednou strechou.

“Je to veľké zariadenie a práčky naozaj pracujú. Každý deň vyperieme 3 až 4 práčky špinavej bielizne.”

M. M.Vedúca administratívnej služby

M. M.

Výzvy: Rýchly a efektívny proces prania bielizne

Keď sme sa s nimi rozprávali o ich potrebách, povedali, že rýchly a efektívny proces prania bielizne je pre nich prioritou na prvom mieste.

„Je to veľké zariadenie a práčky naozaj pracujú. Každý deň vyperieme 3 až 4 práčky špinavej bielizne”, hovoria.

Je tu posteľná bielizeň, obrusy, utierky na riad a iné kuchynské utierky, mopy, vankúše, hračky, podbradníky, bavlnené plienky, náhradné detské oblečenie a športové tričká…
Všetky tieto veci sú potenciálne ohniskami rôznych baktérií a vírusov. A pokiaľ ide o zariadenia starostlivosti o deti, hygienické normy musia byť na najvyššej úrovni.

Vzhľadom na to, že materská škola má obmedzený ročný rozpočet, ktorý musí byť dobre vyvážený, aby vyhovoval každému segmentu, finančný aspekt je tu rozhodujúcim faktorom. „Faktor, ktorý bol pravdepodobne najdôležitejší v našom rozhodovacom procese, bola cena,“ potvrdzujú.

Riešenie: špeciálne vybavenie pre materské školy

Naše riešenia s profesionálnymi práčkami a sušičkami zahŕňajú najmodernejšie hygienické a antialergické programy.V rozhovore so zákazníkom sme zistili potreby tejto materskej školy a ponúkli im nasledujúci balík.

Dodané produkty:

Poskytované služby:

  • Vzdelávanie
  • 3D vizualizácia
  • Rozpočtové a finančné poradenstvo

Táto kombinácia sa ukázala ako dokonalé riešenie ich každodenných výziev. Profesionálna produktová rada je navrhnutá pre vysokú kapacitu a každodenné použitie. Týmto spôsobom sa vyhli problémom s poruchami a údržbou, ktoré sa môžu vyskytnúť pri používaní domácich spotrebičov na tieto účely.

Výsledky: Jednoduché a cenovo dostupné produkty

“S vybavením sme viac ako spokojní a určite by sme ho odporučili každej materskej škole”

Marija M.Vedúca administratívnej služby

Marija M.

Proces prispôsobenia sa bol pre zamestnancov práčovne veľmi rýchly, pretože zariadenia majú intuitívny displej a jednoducho sa používajú. Tiež mohli naďalej používať svoje obľúbené pracie prostriedky. A čo je najdôležitejšie, dokázali prať viac bielizne naraz ako predtým.

„S vybavením sme viac ako spokojní a určite by sme ho odporučili každej materskej škole”, hovoria.

Ďalšími výhodami práčok a sušičiek LG Professional sú ich ergonómia a praktickosť. Môžu byť inštalované na existujúce pripojenie v existujúcich práčovniach alebo v inom priestore, ktorý predtým nebol určený na práčovňu. Zariadenie je jednofázové a zaberá iba 1 m2 priestoru, ak sú umiestnené práčka a sušička nad sebou.

Vždy dostupná podpora

Materská škola je veľmi spokojná s tým, že naše servisné služby sú vždy k dispozícii na zodpovedanie každej ich otázky a naši technici sú vždy k dispozícii na pravidelnú technickú údržbu.