LG Professional ako ďalší obľúbený hráč futbalového klubu

Segment: Vlastná práčovňa
Druh podnikania: Futbalový klub
Rok projektu: 2021

Informácie o klube Wieczysta Kraków

Wieczysta Kraków je poľský futbalový klub, ktorý dnes trénuje hlavne deti všetkých vekových kategórií. Klub čelil počas svojej dlhej histórie mnohým výzvam. Obzvlášť zaujímavý je príbeh o jeho pôvode. Počas nemeckej okupácie bolo prísne zakázané organizovať športové súťaže. Kvôli týmto obmedzeniam sa na lúkach Rakowica, vtedajšej dediny na krakovských hraniciach, tajne konali početné futbalové zápasy. V takýchto ťažkých časoch, presne pred 80 rokmi, sa narodil Wieczysta Kraków.

“Toľko dresov – tak málo času. Harmonogram tréningov a zápasov je pre nás veľmi hustý, takže sme museli prísť na to, ako mať vždy k dispozícii čisté dresy.”

Vedenie futbalového klubu Wieczysta Kraków

Vedenie futbalového klubu Wieczysta Kraków

Výzvy: Príliš malá pracia kapacita pre potreby klubu

Pranie bielizne bolo pre nich každodennou výzvou. Hlavným problémom, s ktorým sa stretli, bola príliš malá pracia kapacita pre ich potreby, hlavne kvôli hustému harmonogramu tréningov a zápasov.

Wieczysta Kraków player Mateusz Mak in club’s famous jersey (Foto: Borys Gogulski/Cyfrasport / newspix.pl)

Riešenie: Perfektný štartovací balík pre športové kluby

V rozhovore so zákazníkom sme zistili potreby tohto futbalového klubu a ponúkli nasledujúci balík:

Dodané produkty:

Poskytované služby:

  • Vzdelávanie
  • Poradenstvo v oblasti plánovania nákladov a financovania

Ukázalo sa, že táto kombinácia je presne to, čo potrebujú. Je to skvelý štartovací balík pre športové kluby, pretože práčka Giant dokáže prať až 60 kg a práčka Titan až 90 kg bielizne denne.

Výsledky: Dresy sú vždy pripravené na ďalší zápas

“Mnohí súhlasia s tým, že futbal je najdôležitejšia vec z tých najmenej dôležitých. Ale čo by bolo najdôležitejšie z tých najmenej dôležitých vecí v rámci futbalového klubu? Ak sa nás spýtate, je to práčovňa !”

Wieczysta Krakow Football Club’s management

Vďaka profesionálnemu praciemu zariadeniu sú ich dresy vždy bezchybne čisté a pripravené na ďalší tréning alebo zápas. Sú obzvlášť nadšení generátorom ozónu BW, ktorý osviežuje farbu ich výrazných čierno- žltých dresov.

Pomocou profesionálnej práčovne sú rýchle a kvalitné pranie a sušenie vždy na dosah, takže sa možno zamerať na najlepšiu hru.