Luxusný apartmánový hotel na chorvátskom ostrove si vybral LG Professional

Segment: Vlastná práčovňa
Druh podnikania:
Malé a stredné hotely
Rok projektu: 2022

Početné prekrásne pláže a zátoky, krištáľovo čisté more, slnečné kopce pokryté vinicami a bohaté kultúrne dedičstvo – to všetko je stredomorský ostrov Brač, jedna z najznámejších turistických destinácií v tejto oblasti.

Ale najznámejším symbolom ostrova je určite pláž Zlatni rat, ktorá je na zozname desiatich najkrajších pláží na svete.

To, čím je Zlatni rat zvláštnym je jeho tvar, ktorý sa pomaly mení v závislosti od morských prúdov a vĺn. Pláž pokrytá malými kamienkami sa tiahne smerom k moru ako malý polostrov. Vďaka vetru nazývanému „maestral”, ktorý fúka pravidelne za pekného počasia, je obľúbený medzi surfistami.

O spoločnosti Belado Residence Bol

Vo fantastickej lokalite, v blízkosti tejto obľúbenej pláže, sa nachádza luxusný apartmánový hotel Belado Residence Bol. Tento typ ubytovania je medzi turistami veľmi obľúbený, pretože kombinuje to najlepšie z apartmánov a hotelov, ponúka viac priestoru a pohodlia a zároveň poskytuje doplnkové služby, aké môžete získať v hoteli.

Belado Residence Bol očaruje kombináciou tradičného kameňa a modernej architektúry s dychberúcim výhľadom na more. Priestranné apartmány s očarujúcimi stredomorskými detailmi, terasy, vírivka a bazén sú ideálnou voľbou pre rodiny a väčšie skupiny hostí.

Pool area of Belado Residence Bol aparthotel

Výzva: Ako zabezpečiť vynikajúcu hygienu bielizne

Majiteľ, pán Daniel prevádzkuje apartmánový hotel ako rodinný podnik. Považuje to za kľúč k úspechu, pretože týmto spôsobom má väčšiu kontrolu nad všetkými procesmi.

Predtým sme využívali služby externej práčovne, ale postupom času sme si uvedomili, že chceme, aby aj táto časť podnikania zostala v rodine a aby sme tak zabezpečili nadštandardnú hygienu bielizne. Máme veľké množstvo uterákov, posteľnej bielizne, županov, kuchynských utierok, atď. a chceme si byť istý, že všetko je bezchybne čisté. Pre našich hostí ponúkame aj službu prania osobnej bielizne, ktorá je zahrnutá v cene ubytovania a musí fungovať bez chýb!”

Pool area of Belado Residence Bol aparthotel

Riešenie: LG Professional pre najlepšie výsledky

„Aby sme zabezpečili najvyššiu kvalitu, potrebovali sme, samozrejme, vybavenie najvyššej kvality!” vysvetľuje pán Daniel. Vyjadril svoje želania a potreby a po konzultácií s tímom odborníkov sa rozhodol pre nasledujúce profesionálne vybavenie:

Dodané produkty:

Poskytované služby:

  • Montáž
  • Vzdelávanie

Od prvého telefonátu do montáže to bol len mesiac. Táto podnikateľská rodina je obzvlášť potešená jednoduchosťou používania zariadenia a naším popredajným servisom.

Výsledky: Najvyššia úroveň hygieny

„Hostia milujú naše ubytovanie a najvyššie hodnotenia na platforme booking.com to len potvrdzujú! Spolu s atraktívnou polohou si pochvaľujú naše služby a rodinnú pohostinnosť. Sme obzvlášť hrdí na náš priemer hygienických bodov 9,9, čo si vyžaduje veľa úsilia.”, hovorí.

LG Professional je spojenec, ktorý im pomáha udržiavať vysoké štandardy.

“Sú to kvalitné a neuveriteľne jednoduché stroje! LG Professional by som odporučil všetkým prenajímateľom. Pomer ceny a kvality je vynikajúci a som viac než spokojný.”

G. DanielMajiteľ apartmánového hotela Belado Residence, Bol, Chorvátsko

Top laundry hygiene using LG professional washer and dryer

Zabezpečte špičkovú hygienu pre hostí svojich hotelov a apartmánov s vybavením LG Professional a kontaktujte nás ešte dnes!