Prvé profesionálne zariadenia LG na Islande

Segment: Vlastná práčovňa
Business type: Hotely
Rok projektu: 2021.

O penzióne Erik The Red

Island láka turistov z celého sveta svojou jedinečnou prírodnou krásou, bohatou históriou a kultúrou. Ich počet v krajine ohňa a ľadu každým rokom rastie. Preto je zaujímavé vedieť, že na Islande žije menej ako 350-tisíc obyvateľov, zatiaľ čo počet turistov za minulý rok presiahol 2 milióny.

S rastom turizmu rastie aj potreba kvalitného ubytovania, ako je penzión Erik The Red. Tento očarujúci malý hotel, pomenovaný podľa vikinga objaviteľa, ktorý objavil Grónsko, otvoril svoje dvere v roku 1990.

Nachádzajúci sa v srdci Reykjavíku, najsevernejšieho hlavného mesta na svete, hotel je po celý rok plne obsadený. „Ponúkame teplé privítanie a pohodlné ubytovanie turistom z mnohých krajín, a sú tu aj niektorí Islandčania,“ hovorí majiteľ, pán Georg.

Výzvy: Špecifické poveternostné podmienky

Jedným z hlavných aspektov hotelového biznisu je udržiavanie bezchybnej hygieny práčovne hotela a preto sa pán Georg rozhodol hľadať ideálne riešenie na sušenie prádla v náročných podmienkach Severu.
Sušenie prádla na Islande je veľmi náročné vzhľadom na špecifické poveternostné podmienky. Teploty pod nulou, časté zrážky, sneh, vlhkosť vo vzduchu atď. – všetko toto robí tento proces mimoriadne náročným,“ vysvetľuje.

Riešenie: Žiadne starosti s profesionálnymi sušičkami LG Titan

Na odporučenie priateľa kontaktoval našu spoločnosť Bright World a predstavil svoje želania a potreby.

Vzhľadom na dynamickú turistickú sezónu, ktorá trvá počas celého roka, plné kapacity a neustále striedanie hostí, potreboval sušičky, ktoré by tento úkon vykonávali rýchlo a s kvalitou.
Na naše odporúčanie sa rozhodol pre profesionálne sušičky LG Titan (kapacita 14 kg) a ukázali sa plne úspešnými.

Dodané produkty:

“To, čo sa mi na profesionálnych sušičkách LG Titan páči najviac, je ich schopnosť vysušiť veľké množstvo prádla, čo je nevyhnutnosť v mojom hotelovom biznise! To mi dáva istotu, že nezostanú stáť a nezanechajú nás v chaose.”

Pán GeorgMajiteľ hotela Erik The Red Guesthouse

Pán Georg

Väčšinou sušia posteľnú bielizeň a uteráky a rozdiel oproti domácim sušičkám je, ako zdôrazňuje, obrovský.
„Programy ma nadchli. Práčka vysuší prádlo omnoho rýchlejšie, než by ste čakali! Snažím sa vždy byť k dispozícii mojim hosťom a poskytovať im len to najlepšie – a to je presne LG Professional!“

Zabezpečte svojim hotelovým hosťom najvyššiu hygienu prádla s vybavením LG Professional a kontaktujte nás ešte dnes!