LG Professional – ideálna voľba pre apartmány

Segment: Vlastná práčovňa
Druh podnikania: Rekreačné apartmány a domy
Rok projektu: 2022

O spoločnosti Gordon Hill

Apartmány sú jednou z najobľúbenejších podôb ubytovania, po ktorej každoročne rastie dopyt. Veľa turistov miluje flexibilitu a úplnú slobodu, ktorú poskytujú apartmány v porovnaní s hotelmi.

Podnikavý manželský pár Weronika a Antun úspešne implementujú túto stratégiu a poukazujú na to, že je to všetko, len nie ľahká úloha. Úspech si vyžaduje veľa práce a venovanie pozornosti detailom neviditeľným na prvý pohľad.

Ich firma Gordon Hill spravuje obdivuhodný počet 40 apartmánov. To môže byť veľmi náročné, najmä ak chcete svojim hosťom poskytnúť len to najlepšie.

View from the Gordon Hill apartments

Výzvy: Dokonalá hygiena ako nevyhnutnosť

Neexistuje žiadna vynikajúca služba bez špičkovej hygieny bielizne, a preto bolo dôležité pre pani Weroniku a pána Antuna nájsť si vybavenie na pranie, ktoré by to umožnilo.

„To, čo nám dodalo dôveru, je skutočnosť, že vaša technická služba bude vždy tu pre nás. Keď sa nachádzate uprostred turistickej sezóny a nastane nepríjemná situácia, nie je čas na čakanie. Takto sme si vždy istí, že sa všetko vyrieši rýchlo”, hovorí pani Weronika a dodáva:

“Už sme mali práčovňu navrhnutú pre potreby našich apartmánov. Tu skladujeme všetky naše textílie. Potrebovali sme však nové, kvalitné vybavenie, ktoré by sprevádzalo naše obchodné kapacity a intenzívne tempo turistickej sezóny.”

Pani WeronikaMajiteľka apartmánov na prenájom Gordon Hill

Riešenie: Ideálna kombinácia vybavenia pre apartmány

Podľa rady nášho Bright World rozhodli sme sa pre nasledujúcu kombináciu vybavenia a príslušenstva:

Dodané produkty:

Poskytované služby:

  • Montáž
  • Vzdelávanie

Clean laundry in Gordon Hill apartments ensured by LG professional washers and dryers

„Všetko bolo dodané asi za dva mesiace od nášho prvého kontaktu a montáž prebehla veľmi rýchlo”, spomína pani Weronika a hovorí:

„Sme veľmi spokojní s vybavením, najmä s práčkou LG Giant! Je veľmi jednoduchá na používanie a ktokoľvek sa môže naučiť, ako na to.”

“Dávkovače pracieho prostriedku BW sú tiež vynikajúce! Vďaka nim nemusíme ručne dávkovať pracie prostriedky a nedochádza k rozliatiu. Je skvelé, že je všetko automatizované a dávkovače vykonajú všetku prácu!”

Weronika BašićMajiteľka apartmánov na prenájom Gordon Hill

Pani Weronika má veľmi rada aj profesionálne aviváže. „Bielizni dodáva veľmi jemnú a krásnu vôňu. Nie je cítiť žiadne silné chemikálie a uteráky sú dokonale mäkké”, hovorí.

Clean towels in Gordon Hill apartments ensured by LG professional washers and dryers

Výsledky: Stabilný partner v dynamickom podnikaní

Nakoniec, pani Weronika a pán Antun, majú odkaz pre všetkých prenajímateľov bytov:

„Určite odporúčame profesionálne vybavenie od spoločností Bright World a LG! Kedykoľvek sme potrebovali nejaké informácie, dostali sme ich obratom. Pokiaľ ide o vybavenie, je veľmi jednoduché na používanie a nepotrebujete špeciálne školenie, aby ste sa ich naučili používať. To je zmierňujúci faktor v tomto dynamickom biznise.”