LG Professional – ideálne riešenie pre práčovne luxusných apartmánov

Segment: Vlastná práčovňa
Typ podniku: Vily a apartmány
Rok: 2021

O Spring Harvest

Luxusné apartmány v srdci dalmátskeho pobrežia – to je najkratší a najlepší opis ubytovania, ktoré agentúra Spring Harvest ponúka svojim hosťom. Nachádzajúce sa na dvoch atraktívnych miestach – v meste Primošten a meste Šibenik, sú apartmány zariadené s dôrazom na detaily, aby poskytovali hosťom pohodlie, eleganciu a nezabudnuteľné okamihy relaxácie.

Dokonalá kombinácia komfortu a autentického stredomorského prostredia priťahuje veľké množstvo turistov, ktorí sa radi vrátia do týchto apartmánov, aby si znova užili všetko čaro dovolenky v tomto malebnom regióne.

Výzva: Nespokojnosť s externými službami

„Máme veľké množstvo ubytovacích jednotiek a to zahŕňa veľa prádla. V prvom roku prevádzky sme využívali služby externej práčovne, ale bohužiaľ, bol to zlý zážitok,“ hovorí manažérka apartmánov, pani Orjana Vudrag.

„Hlavným problémom bolo časté strácanie prádla. Odnesiem jednu tašku s obliečkami a uterákmi do práčovne a dostanem späť len polovicu z nich. V biznise s luxusnými apartmánmi je nedostatok postelnej bielizne luxus, ktorý si nemôžeme a nechceme dovoliť,“ dodáva.

Okrem toho, sme neboli spokojní s kvalitou prania.

„Tvrdá posteľná bielizeň a uteráky, stopy po škvrnách, atď. Mali sme dosť stresu kvôli prádlu a začali sme premýšľať o vlastnej práčovni,“ hovorí.

Riešenie: Prevzatie kontroly nad situáciou s práčkou

Kontaktovali spoločnosť Bright World a vysvetlili, že majú veľké množstvo apartmánov a službu, ktorá musí byť luxusná na každej úrovni. Na základe toho sme im ponúkli overenú kombináciu určenú pre apartmány, ktorá zahŕňa:

Dodané produkty:

Prebudovali vlastný priestor na potreby práčovne a našli zamestnanca s mnohoročnými skúsenosťami v tomto odbore. „Profesionálne zariadenia LG ju ohromili jednoduchosťou a efektivitou,“ zdieľa pani Orjana.
Vďaka ich sile a veľkej kombinácii kapacít vyniká najviac práčka LG Titan.

“Práčka LG Titan je skvelou voľbou pre luxusné apartmány! V sezóne, keď je najväčšie zaťaženie, sa nikdy nemusíme obávať, či bude všetko čisté včas. Znamemá to veľa, keď sa snažíme poskytnúť tú najlepšiu službu”

Paní Orjana VudragManažérka agentúry Spring Harvest

Paní Orjana Vudrag

Od začiatku používajú profesionálne detergenty a zdôrazňujú, že by ich za nič nevymenili:
„Potrebujete len malú dávku, takže vydržia dlho, a výsledky sú fantastické!“

Výsledok: Rozhodnutie, ktoré sa vypláca viackrát

Vybavenie vlastnej práčovne sa ukázalo ako rozhodnutie, ktoré sa vyplatilo mnohonásobne. „Ušetrilo nám to veľa času, stresu a nakoniec – peňazí,“ hovorí pani Orjana a dodáva:
„Máme zamestnankyňu, ktorá je majsterkou vo svojom remesele, a všetko je prané a žehlené včas, bez chýb! Prádlo sa neztratí ani nepoškodí, čo prináša dlhodobé úspory, ktoré podľa môjho odhadu predstavujú viac ako 60% v porovnaní s predtým!“

Okrem úspor môže byť práčovňa aj ďalším zdrojom príjmu. Pani Orjana, ktorá si je vedomá všetkých problémov, ktorým čelili predtým, chce ponúknuť iným rovnakú kvalitu prania, akú majú dnes.
„Aj keď sme neumiestnili žiadnu ceduľu s nápisom práčovňa na našom mieste, miestni nájomníci si ju všimli a niekoľkokrát klopali na dvere, aby sa opýtali, či si môžu u nás práť bielizeň. To nám dalo nápad otvoriť jej dvere aj externým klientom čoskoro,“ uzatvára pani Orjana.

Urobte rozhodnutie, ktoré sa mnohonásobne vyplatí! Kontaktujte náš expertný tím a zbavte sa stresu z prania vo vašich apartmánoch s LG Professional!