Viac ako 40 McDonald's reštaurácií v Chorvátsku a Slovinsku je vybavených špičkovými práčkami LG Professional

Červená a žltá, zlatá klenba a klaun Ronald – znie to povedome? Hoci pre väčšinu ľudí je prvým spojením s McDonald’s americká kultúra a tradícia, tento ikonický symbol Spojených štátov amerických našiel svoj domov a zapustil korene vo viac ako 100 krajinách po celom svete. Tento legendárny medzinárodný reťazec rýchleho občerstvenia je jednou z najznámejších značiek na svete. Denne nakŕmi 69 miliónov zákazníkov, čo predstavuje približne 1 percento svetovej populácie. Rýchle, jednoduché a predovšetkým chutné občerstvenie vyrástlo do srdca Chorvátov aj Slovincov.

Preto sme obzvlášť hrdí na to, že sme dostali príležitosť vybaviť profesionálne reštauračné práčovne prémiovými práčkami LG Professional. Vybavili sme viac ako 40 práčovní McDonald’s v Chorvátsku a Slovinsku.

Jednou z vecí, ktorou je McDonald’s známy, je špičková hygiena. Ako jeden z priekopníkov v Chorvátsku spoločnosť McDonald’s zaviedla HACCP, medzinárodne uznávanú metódu identifikácie a riadenia rizík spojených s bezpečnosťou potravín. Intenzívne čistenie, umývanie a dezinfekcia spolu s častým umývaním rúk zamestnancov sú pre hygienu reštaurácie kľúčové. Nemenej dôležitá je aj čistá bielizeň. Špinavá bielizeň v reštauráciách, ako sú handry a mopy, je potenciálnym nosičom nebezpečných infekcií spôsobených rôznymi vírusmi a baktériami. Preto je mimoriadne dôležité vykonať špeciálne opatrenia hygienického ošetrenia bielizne.

 

Keďže špičková hygiena je pre McDonald’s nevyhnutnosťou, je mimoriadne dôležité mať rýchle, vysoko kvalitné a energeticky účinné vybavenie na dosah ruky. Práčky LG Professional sú navrhnuté tak, aby svojim vysoko kvalitným praním dosiahli a udržiavali vynikajúcu hygienu. To sa dosahuje prostredníctvom troch hlavných charakteristík. Technológie Wave force a Auto tub clean zaisťujú zachovanie hygieny. Motor s priamym pohonom dodáva technológii Wave force výkon a účelom tejto technológie je vyčistiť aj tie najnedostupnejšie časti vo vnútri bubna práčky. Auto tub clean je pravidelný čistiaci cyklus, ktorý je možné zapnúť po každom pracom cykle, čo prispieva k dôkladnému odstráneniu akejkoľvek kontaminácie.

Práčky a sušičky s kapacitou 10 kg sa osvedčili ako ideálna voľba pre stravovacie zariadenia, pretože je veľmi jednoduché ich umiestniť do malého priestoru v rozlohe iba 1 m2. Ďalšou vlastnosťou, ktorá je obzvlášť priaznivá pre tento typ podnikania, sú špeciálne programy. V závislosti od potrieb každej jednotlivej reštaurácie môžu byť prispôsobené napríklad na pranie veľmi mastných handier alebo mopov. Práčky LG Professional majú komponenty, ktoré z nich robia ideálnu voľbu pre reštaurácie s rýchlym občerstvením. Nie je preto prekvapením, že spoločnosť McDonald’s uznala túto kombináciu vybavenia za najlepšiu voľbu.

Faktorom, ktorý spoločnosť McDonald’s považuje v tejto spolupráci za veľmi dôležitý, je kvalita popredajnej podpory, ktorá je pre nás v Bright World prioritou. Naša servisná sieť zložená z kvalifikovaných odborníkov je vždy vzdialená o len jeden telefonát.

Chcete dosiahnuť hygienické štandardy ako najväčšie svetové značky a vybaviť svoju práčovňu práčkami LG Professional? Kontaktujte nás!