Bok po boku s najväčšími – LG electronics na ExpoDetergo 2022 v Miláne

ExpoDetergo International je jedným z najväčších svetových veľtrhov venovaných profesionálnym práčkam, žehliacim zariadeniam a chemickým čistiacim prostriedkom. Združuje viac ako 250 najväčších svetových výrobcov a distribútorov zariadení na pranie bielizne, kde môžete vidieť to najlepšie, čo toto odvetvie môže ponúknuť v nasledujúcich 4 rokoch. Tento veľtrh sa konal od 21. 10. do 24. 10. 2022 v hlavnom meste módy – Miláne a po prvýkrát sme sa zúčastnili ako vystavovatelia.

Prezentácia po boku jedného z najväčších výrobcov – LG Electronics – bola dôkazom, že ako strategický partner globálnej korporácie sme sa aj my stali súčasťou elity z tohto odvetvia.

 

Je to výsledkom dlhoročnej práce a investícií do vedomostí, ale aj dobrých, kvalitných vzťahov s partnermi. Preto nás nesmierne potešilo, že naši partneri prijali pozvanie a navštívili nás a podporili zo všetkých častí Európy ako je Nemecko, Poľsko, Rumunsko, Grécko a mnoho ďalších.

Veľtrh ukázal, že „spraviť viac s menšími zdrojmi” sa stalo hlavným zameraním v priemysle. To platí najmä pre udržanie maximálnej účinnosti, hygieny a produktivity s čo najnižšou možnou spotrebou energie, vody a pracích prostriedkov. Okrem efektívnosti mnohí výrobcovia preukázali investície do udržateľnosti, zelených technológií a digitalizácie. Všetko, v čom sú profesionálne zariadenia LG už mnoho rokov v popredí.

Na obrázkoch môžete vidieť zlomok atmosféry. Ďakujeme všetkým, ktorí nás navštívili!